Около проблемите във връзката си с Machine Gun Kelly Меган Фокс реши

...
Около проблемите във връзката си с Machine Gun Kelly Меган Фокс реши
Коментари Харесай

Меган Фокс напомни колко е секси

Около проблемите във връзката си с Machine Gun Kelly Меган Фокс реши освен да ограничи времето, което прекарва в обществените мрежи, само че актрисата даже изтри цялото наличие от профила си в Instagram.
 Три месеца след изказванията за разлъка - събраха ли се Меган Фокс и Machine Gun Kelly
Събраха ли се в последна сметка Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Двойката още веднъж е хваната в крачка

Е, няколко месеца по-късно наподобява, че двамата са поизгладили връзките си, като към този момент бяха видяни дружно на няколко събития. Но несъмнено нещата не са постарому.

Това обаче не значи, че Фокс ще спре да живее живота си. Дори в противен случай, актрисата към този момент се завърна в Instagram през предишния месец с пост, отдаден на някои от най-секси визиите ѝ на публични събития, на които е участвала неотдавна.

Последният ѝ пост обаче е малко по-различен. Той не е от събитие и ни припомня какъв брой секси е. На първата фотография лицето на Фокс не попада в кадър, само че пък за сметка на това виждаме изрязания бански, който подчертава добре секси формите ѝ.
 Защо Меган Фокс не се мисли за толкоз красива, колкото я виждаме ние
Защо Меган Фокс не се счита за красива

Въпрос на позиция

Докато на втората виждаме актрисата край брега на океана, любуваща се на гледката. В мненията под поста почитателите са удовлетворени от видяното, като някои от тях още не могат да се наситят на новия цвят на косата на Меган Фокс, който тя сподели предишния месец на празненството на Sports Illustrated Swimsuit.  
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР